Clever Ballet Academy
01.04.2021
Clever Ballet Academy

Vědecké výzkumy z posledních let ukazují, že balet dokáže přinášet nejen radost, celkové uklidnění, ale udržet i fyzickou kondici vedoucí k celkovému vyššímu sebevědomí. Naše lekce jsou vhodné pro všechny příznivce tohoto​ krásného druhu tance, kteří dosud neměli přiležitost si ho vyzkoušet.

ballet academy 

Váháte? Přečtěte si příběhy kolegů, kterým naše baletní akademie změnila život!

Rober​t

Po absolvování baletního kursu jsem během několika večerů nacvičil známý balet Pták Ohnivák, jako překvapení k výročí seznámení s mojí partnerkou. Výkon v sólo choreografii si partnerka natolik oblíbila, že ho musím opakovat několikrát týdně.

Ema​

Při mém sedavém zaměstnání jsem kurs uvítala a brala ho jako impuls ke snížení váhy. Bohatě ilustrovaná kniha Balet pro samouky se stala mojí druhou biblí, a navíc jsem si poprvé v životě odůvodnila nákup vysněného přiléhavého trikotu.

​​​​Den​is

Kurs mi změnil život, doslova teď tančím životem. Každou chvilku se přistihnu v nějaké baletní póze. Mezi kolegy vývojáři ve společném open space to občas budí údiv, ale co by člověk neudělal pro zajímavou fotku na Instagramu.​

baletni akademie-4939-2.jpg

Vla​​sta

Doposud jsem preferovala spíš silové sporty - posilování, crossfit a zvlášť šerm historickými zbraněmi mě doposud zcela naplňovaly. Kolegyně Šárka mě přesvědčila k návštěvě Baletní Akademie, a díky ní se mi v sobě podařilo najít něhu, smyslnost, lehkost, a dokonce i nový pohled na mužskou část populace.

​Adam a Ev​a

Baletní Akademie dodala našemu vztahu nový svěží vítr. V nelehkých časech zvýšené domácí izolace jsme si už občas trochu lezli na nervy, ale tanec nám​ ukázal cestu, jak se společně zabavit, udělat něco pro své zdraví a cítit se doslova jako v Ráji.


baletni akademie-4956-2.jpg